خرید شیشه ساختمانی و نصب آن باید مطابق با نقشه ساختمان و مشخصات درج شده در نشریه شماره ۵۵ باشد. شیشه ها و مصالحی که برای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند باید مورد تایید دستگاه نظارت بوده و باید مطابق نمونه باشند. در ادامه به نحوه کار گذاری شیشه در ساختمان و جزئیات آن می پردازیم.

اصول کلی اجرای شیشه
فاصله اصولی برای درز میان شیشه و قاب ۲ الی ۳ میلی متر است. دقت کنید که قبل از قرار دادن شیشه باید رنگ آستر آن خشک شده باشد. علاوه بر این، محل قرار گیری شیشه باید کاملا تمیز شده و بدون گرد و خاک و چربی باشد. اندازه دقیق شیشه ها را با توجه به ابعاد قالب هایی که شیشه در آن قرار می گیرد محاسبه می کنند.
کار گذاری و نصب شیشه
برش شیشه ها با استفاده از ابزار هایی با تیغه الماس انجام می شود. همچنین برای نصب شیشه متناسب با نوع در و پنجره، از بطانه یا نوار پلاستیکی یا لاستیکی استفاده می شود. که در ادامه به آن می پردازیم.
برای چهارچوب های چوبی و فلزی که دارای زهوار می باشند، حتما باید زهوار ها قابل جداسازی و نصب دوباره باشند. فاصله پیچ‌های خودکار مصرفی برای این زهوارها، حدود ۲۰ سانتی متر می باشد.
برای درب ها و پنجره هایی که برای نصب شیشه هایشان از نوار پلاستیکی استفاده می کنند. باید زمان بریدن شیشه به فضای مورد نیاز برای این نوار های لاستیکی دقت داشته باشند.
برای چهارچوب های چوبی یا فلزی ای که در همگام نصب شیشه در آن ها از زهوار استفاده نمی شود. باید دقت شود که به مقدار کافی از بطانه استفاده کنند. در مورد این نوع شیشه بطانه به صورت یک مثلت به طول ساق های یک سانتی متر روی لبه ها انجام می شود.
اگر شیشه یک رو نقش دار استفاده شده باشد. سطح نقش دار شیشه را رو خارج از محیط قرار می دهند. تا هم نمای بهتری داشته باشد هم از آلودگی دائمی شیشه جلوگیری کند.
شیشه باید بر اساس کاربرد انتخاب شود، برای مثال شیشه های دو الی سه جداره برای پنجره های ساختمان مناسب می باشند، زیرا به عنوان عایق نه تنها از انتقال حرارت و گرما جلوگیری می کنند، بلکه مانع از انتقال سر و صدا نیز می گردند.
هنگام نصب شیشه های دوجداره باید چسب عایق بندی بین جداره ها قرار گیرد و برای اطمینان از وجود گاز بین لایه ها، تست های لازم انجام شود. مناسب ترین شیشه، شیشه ای است که از شفافیت یکنواخت در سطح خود برخوردار باشد و دارای موج نباشد.
میزان ایمنی شیشه، قبل از نصب آن باید در نظر گرفته شود. اطمینان حاصل کنید که شیشه ها از ایمنی و استحکام کافی برخوردار باشند.
یکی از مهم ترین انواع شیشه ها که از آن در بخش های خاصی استفاده می شود، شیشه های ساختمانی هستند. نکته بسیار مهمی که در رابطه با این دسته از شیشه ها وجود دارد و باید به آن توجه داشته باشید این است که فرایند نصب این شیشه ها مراحل خاصی داشته و همین مسئله باعث شده تا شاهد نکات اجرایی خاصی برای شیشه های ساختمانی باشیم.
در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به این دسته از شیشه ها انداخته و در رابطه با نکات مهمی که به منظور نصب آن باید به آن توجه داشته باشید، توضیحات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید تا این نکات مهم را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.
نصب شیشه معمولی:
پیش از این که بخواهیم در مورد فرآیند نصب شیشه های ساختمان صحبت کنیم لازم است تا به این مسئله مهم توجه داشته باشید که شیشه های ساختمانی به مدل ها و انواع گوناگونی تقسیم می شوند. برخی از شیشه ها برای بستن پنجره ها مورد استفاده قرار گرفته و کاربردهای این چنینی دارند.
از سوی دیگر دسته دیگری از شیشه ها مواردی هستند برای نمای ساختمانی مورد استفاده قرار گرفته و جنبه تزیینی دارند که هر یک از این موارد دارای شرایط و ویژگی های خاصی هستند.
در همین راستا اگر بخواهیم به صورت جامع و کامل توضیحاتی را در مورد نصب این شیشه ها به شما ارائه دهیم باید گفت که به منظور نصب شیشه باید بسته به نوع درب و پنجره از بطانه و نوار مناسبی استفاده کنید.
به منظور بستن شیشه بر روی درب و پنجره های آلومینیومی لازم است تا از مواد لاستیکی و پلاستیکی استفاده شده و هنگام برش شیشه فضای مناسبی برای قرار گرفتن این نوار لاستیکی و پلاستیکی را در نظر بگیرید. توجه به این موارد به شما اجازه می دهد تا در نهایت بتوانید به بهترین شکل ممکن اقدام به نصب شیشه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید