شیشه رومیزی

شیشه رومیزی

شیشه ای مناسب برای روی میز

شیشه رومیزی در واقع یک انتخاب مناسب برای روی میز ناهار خوری، میز عسلی و بسیاری از میز های دیگر می باشد. این شیشه نسبت به موارد دیگر قیمت مناسب تری داشته و ظاهری زیبا تر را به میز شما هدیه می دهد. این شیشه ها در ضخامت ها و رنگ های مختلف تولید و به بازار فرستاده می شوند.

 

شیشه های رومیزی می توانند با هماهنگی که بین اجزای مختلف خانه ایجاد می کنند، باعث زیباتر شدن فضای خانه نیز بشوند. استفاده از شیشه برای روی میز می تواند، ظرافت خاصی را به میز شما ببخشد. علاوه براین، می تواند محیط را دل باز تر نشان دهد و همچنین شفافیت آن حس تمیزی و پاکیزگی ایجاد می کند. از انتخاب این شیشه های جذاب برای روی میز خود هرگز غافل نشوید؛ زیرا که با یک تیر چند نشان زده اید.

کاربرد شیشه رومیزی

همانطور که می دانیم مهمترین کاربرد شیشه رومیزی استفاده از آن برای میز ناهار خوری، میز عسلی، میز آشپزخانه و میز مطالعه و بسیاری از موارد دیگر می باشد. به طور کلی هر کجا که میزی باشد، می توانیم از شیشه برای روی آن استفاده کنیم. مهم ترین نکته هنگام استفاده از شیشه برای روی میز انتخاب ضخامت مناسب می باشد.

ضخامت شیشه روی میز باید به اندازه ای باشد که بتواند فشار های وارده را به خوبی تحمل کند و دچار شکستگی نشود. استفاده از شیشه برای روی میز ناهار خوری گزینه ای مناسب می باشد، زیرا تمیز کردن آن بسیار آسان تر است. علاوه بر آن بکر بودن این شیشه ها می تواند باعث زیبا تر شدن محیط شود. شیشه های رومیزی به راحتی می توانند از چوب میز در مقابل بسیاری از عوامل محافظت کنند.

مزایای شیشه رومیزی

از جمله مزایای شیشه رومیزی به زیبایی و محافظت آن می توان اشاره کرد، که آن را به گزینه ای مناسب برای استفاده بر روی میز ها تبدیل کرده است. استفاده از شیشه برای روی میز می تواند باعث عبور بهتر نور شود و با این کار فضا شلوغ به نظر نمی رسد. استفاده از شیشه های رومیزی برای فضا های کوچک انتخاب مناسبی می باشد.

قیمت شیشه رومیزی

عوامل بسیار زیادی وجود دارند که بر قیمت شیشه رومیزی تاثیر گذار می باشند. ضخامت و اندازه شیشه، از جمله مهم ترین مواردی است که بر قیمت شیشه تاثیر گذار می باشد. عامل دیگر رنگ شیشه است که، معمولا شیشه های ساده قیمت بیشتری نسبت به نمونه های دیگر دارند. البته لازم به ذکر است که جنس شیشه عامل مهم دیگری است که باعث بالا و پایین شدن قیمت ها نیز می شود.

شیشه های از جنس سکوریت یا در واقع نشکن نسبت به نمونه های دیگر قیمت بیشتری دارند چون مقاومت آنها بالاتر می باشد. الگو و ابزار دور شیشه نیز باعث می شود قیمت این محصول تغییر کند. شکل دایره، منحنی، چهارگوشه و بسیاری اشکال دیگر در شیشه ها قیمت های متفاوتی با یکدیگر دارند. و همچنین شیشه های ابزار خورده با توجه به نوع ابزار، دارای قیمت های متفاوتی می باشند.

انواع شیشه رومیزی

انواع شیشه رومیزی در بازار بسیار زیاد است. مشتریان می توانند با توجه به سلیقه و هزینه ای که برای آن اختصاص داده اند نوع خاصی را سفارش دهند. شیشه های رومیزی معمولی، که با سه کیفیت متفاوت تولید می شوند. شیشه با شفافیت کم، متوسط و زیاد از جمله درجه بندی های این شیشه می باشد که در انواع میز ها از آن ها استفاده می شود‌.

البته جالب است بدانید که نوع رنگی این شیشه ها نیز در بازار موجود می باشد که، بیشتر برای میز های چوبی کاربرد دارد. این نوع شیشه ها به شکیل تر شدن میز و فضا کمک شایانی می کنند. نمونه شیشه رومیزی طرح دار این شیشه ها را می توان به عنوان نمونه دیگری از آن ها نام برد.

که با استفاده از دستگاه، هر طرحی در هر اندازه و هر مدلی تولید می شود. در کل اگر بخواهیم به انواع سبک شیشه های رومیزی اشاره کنیم می توان از شیشه رومیزی برنز، طلایی، دودی، طرح دار، رنگی، مات و … در طرح و جنس های مختلف همچون سند بلاست، استین گلاس و … یاد کرد. در ادامه به معرفی کوتاهی از این دو سبک از شیشه برای رومیزی پرداخته ایم.

شیشه سندبلاست

نمونه دیگری نیز از این شیشه ها به نام سندبلاست وجود دارد. که با استفاده از دستگاه مخصوص شیشه را سند بلاست می کنند. در این نمونه قسمت سندبلاست شده دارای زبری می باشد. معمولا از این نمونه برای میز شرکت ها استفاده می شود. امروزه با پیشرفت علم نمونه ای متفاوت از این شیشه ها تولید شده است. که با استفاده از کنترل از حالت مات به شفاف و برعکس، به صورت هوشمندانه تبدیل می شود. البته در برخی شرایط شیشه رومیزی دودی نیز کاربرد بسیار زیادی در محیط های اداری دارد.

شیشه استین گلاس

نمونه دیگر این شیشه ها استین گلاس نام داردکه تزئینی بوده و حاصل تراشکاری، اسید پاشی و سندبلاست می باشد. این نوع شیشه مقاومت بسیار خوبی دارد. گلس برد را می توان نمونه دیگری از این شیشه ها نام برد که با مقاومت بسیار بالای خود سبب شده است طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کند.

معایب شیشه رومیزی

یکی از مهم ترین معایب شیشه رومیزی شکنندگی آن می باشد. بنابراین نیاز به دقت و توجه بیشتری می طلبد. هر گونه ضربه یا فشار می تواند باعث خرابی و آسیب شود. همچنین تمیزی این شیشه ها از جمله موارد دیگری است که می توان آن را به عنوان عیب برای این شیشه ها در نظر گرفت. هر گونه لکه و گرد و غبار می تواند شفافیت و زیبایی این شیشه ها را کمتر کند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

شیشه رنگی
شیشه رومیزی
شیشه میز ناهارخوری

دیدگاهتان را بنویسید